Grand Tour Abdij Postel

Met een speciaal biertje toe

  • icon-locationNoord-Brabant
  • icon-distance113 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Ruim 110 kilometer door het Brabant rondom Eindhoven met als hoogtepunt een blik op de Postel Abdij in België. De hoogtemeters zij niet spectaculair, maar je merkt wel dat de ene helft van deze koers je steevast omhoog rijdt. Gelukkig is de andere helft vals plat naar beneden!

Dit kun je onderweg verwachten 

Net onder Sint-Oedenrode vertrekken we op het noordelijkste puntje van deze route. Via Son en Breugel rijden we aan de oostkant van Eindhoven richting het zuiden. Door Geldrop en langs Heeze zetten we koers naar Valkenswaard en door naar Luykgestel. Daarna passeren we de grens en komen we langs de Abdij in Postel op het zuidelijkste puntje van deze route. Op weg weer naar het noorden komen we door het natuurgebied Kempen. Optimaal genieten hier. Bij Eersel begint de tocht langs Eindhoven weer, nu aan de westkant. We doen nog even ons Best en zijn dan weer terug bij het beginpunt.

Je startlocatie

De route start in de buurt van Sint-Oedenrode. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Eindhoven, Valkenswaard, Eersel, Best, en ga zo maar door. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Trainen voor jouw doel

Mooie route hè? Twijfel je nog of je de afstand wel aankunt? Wij werken samen met Fondo van de KNWU, een app waarmee jij specifiek kunt trainen voor jouw doel. Lees meer in onze blog hierover.

Naar de blog

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.