Ons doel: de beste racefietsroutes verzamelen, bouwen en delen 

Op zoek naar fatsoenlijke fietsroutes zonder gehannes met zandpaadjes en hobbelwegen? Kijk, jij bent een van ons. In de kilometers die wij achter de rug hebben is de droom ontstaan om racefietsen nog leuker te maken. Voor sporadische fietsers, weekendtrappers, berggeiten, fanatiekelingen en alles daartussenin.  Samen kunnen we er voor zorgen dat we in elke gebied in Nederland routes hebben liggen die veilig zijn, zo min mogelijk botsen met andere buitensporters (inclusief de dagjes fietsers), langs de mooiste plekjes en geschikt voor allerlei vormen van training. 


Voor fietsers, door fietsers

Racefietsroutes.nl is opgericht met het doel om elke fietstocht te laten slagen: mooie route, niet te druk en veilig! Een mooi doel dat we nooit alleen kunnen bereiken. We weten zelf natuurlijk nooit waar de mooiste, veiligste en geschikte wegen liggen in elke uithoek van Nederland. Wij weten natuurlijk nooit hoe je het beste, snelste en veiligste door een bepaalde stad of gemeente kunt fietsen. Wij weten ook niet waar het leukste, beste, lekkerste koffietentje langs de route zit. Wie dat wel weet? Jij natuurlijk! De lokale racefietser is het beste op de hoogte van de mooiste plekjes in de omgeving. Welke routes geschikt zijn voor groepen, voor een snelle solotraining of juist voor een maximaal genieten van de omgeving route.

Wij nodigen je uit om onderdeel te worden van ons platform. Wij zorgen ervoor dat de routes die geüpload worden door jullie gecheckt worden voor ze op ons platform komen. Wij valideren routes en geven je bij deze routes extra veiligheidsinformatie. Jij weet zeker dat die route door een ervaren fietser is gefietst! We bieden ook routes aan van andere partijen waarmee we samenwerken. En jij? Jij hebt de mooiste routes, jij deelt de mooiste routes en je kunt leuke voordelen sparen met activiteiten op onze site. Welkom!

Meld je gratis aan

Wie zijn wij?

Volg de trainingen van Fleur en Peter

Ontdek onze Strava Racefietsroutes.nl Club

Wat wordt er ontwikkeld? 

Volg onze ontwikkelingen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.