De Jan Raas route

Een échte klassieker

  • icon-locationZeeland
  • icon-distance104 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Deze route laat je het mooiste van Zeeland zien. Je rijdt langs de kust van de Westerschelde, ten oosten van Vlissingen, en je pakt een stukje dwars door het Zeeuwse landschap mee, genoeg moois om te zien dus!. Deze route is ons aangeboden door Zeeland.com .

Dit kun je onderweg verwachten

De route gaat met de klok mee. Naast de Zeeuws steden Ellewoutsdijk en Heikenszand rijden we langs de kust van de Westerschelde. Vanaf Hoedekenskerke begint de rechte route naar beneden richting Scheldeoord en hierna Ellewoutsdijk. Een prachtige rustgevende omgeving. Op het midden van de route kom je langs de haven van Vlissingen-Oost en kan je tijdens een welverdiende pauze genieten van een vers visje. Op ongeveer driekwart van de route rijd je langs de buitenrand van Vlissingen. Hierna rijden we meer naar het binnenland en verlaten we de kust, meer richting het noorden waar uiteindelijk het eindpunt (en startpunt) van de route is.

Je startlocatie

De route start in de buurt van Nisse. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Heikenszand en ‘s- Gravenpolder en ga zo maar door. Let wel op dat je navigatie misschien na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Trainen voor jouw doel

Mooie route hè? Twijfel je nog of je de afstand wel aankunt? Wij werken samen met Fondo van de KNWU, een app waarmee jij specifiek kunt trainen voor jouw doel. Lees meer in onze blog hierover.

Naar de blog

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.