Jo de Roo route

Doorzetten is pré!

  • icon-locationZeeland
  • icon-distance111 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Deze route laat je het mooiste van Zuid-Beveland in Zeeland zien. Je rijdt tussen de Ooster- en Westerschelde door en ontdekt een groot gedeelte van Zuid-Beveland. Deze route is ons aangeboden door Zeeland.com

Dit kun je onderweg verwachten

De route gaat met de klok mee. Het eerste stukje fietsen we binnendoor richting de kust van de Oosterschelde. Ter hoogte van Krabbendijke gaan we weer iets meer van de kust af fietsen richting het Bathse Spuikanaal. Deze steken we over en fietsen door naar Woensdrecht. Vanaf hier maken we een bocht terug, richting het Schelde-Rijnkanaal en steken het kanaal over en gaan we richting de Westerschelde. Vanaf Bath fietsen we helemaal langs de kust van de Westerschelde via Waarde, Kruiningen en ‘s-Gravenpolder richting Zuid-Beveland. Vanaf hier fietsen we in een bocht langs nog een paar mooie plekken zoals Wilhelminadorp en Kattendijke, voordat we weer bij het eindpunt terecht komen.

Je startlocatie

De route start langs het Zuid-Beveland Kanaal, vlakbij Vlake. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Schoren en Kruiningen en ga zo maar door. Let wel op dat je navigatie misschien na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Trainen voor jouw doel

Mooie route hè? Twijfel je nog of je de afstand wel aankunt? Wij werken samen met Fondo van de KNWU, een app waarmee jij specifiek kunt trainen voor jouw doel. Lees meer in onze blog hierover.

Naar de blog

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.