Goois Gassen

Zeg eens AAA! Almere Amsterdam Amstelveen

  • icon-locationNoord-Holland, Flevoland
  • icon-distance103 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Welk type racefietser je ook bent - de weekendfietser, de tijdrittopper, de huisjeskijker of de boomknuffelaar - deze route maakt je blij! Een flinke tocht, vergis je niet. Maar daarin maak je wel van alles mee: Zuid-Amsterdam, het IJmeer, een stukje Flevoland, het Gooi(meer) en uitgestrekte polders. De variatie maakt deze route een prachtige besteding van je zondag (en alle andere dagen van de week!). 

Dit kun je onderweg verwachten

De gevarieerde route heeft ook een veelzijdig landschap: een beetje heuvel, veel open, en een mooi stuk bosgebied. Gooi snel een berichtje in je peloton-groepsapp, want je kunt ‘m heel goed met groepen fietsen (dus meer dan 4 man blij maken). Ben je aan het trainen voor een tijdrit en wil je de 40 km/u aantikken? Ook voor hardrijden is deze route heel geschikt. Een kwart tot de helft van je tocht bestaat uit fietspad, dus let wel op het verkeer.


Je startpunt

Deze route starten wij op de Amsteldijk in de Rivierenbuurt in Amsterdam, bij de Berlagebrug. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Trainen voor jouw doel

Mooie route hè? Twijfel je nog of je de afstand wel aankunt? Wij werken samen met Fondo van de KNWU, een app waarmee jij specifiek kunt trainen voor jouw doel. Lees meer in onze blog hierover.

Naar de blog

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.