Veluwerand

Laat je verrassen

  • icon-locationFlevoland, Gelderland
  • icon-distance92 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Op zoek naar een eentonige route? Scroll dan snel verder in het overzicht, want deze is dan veel te dynamisch! Dit rondje Veluwerand is heerlijk gevarieerd: Spot bootjes op het Veluwemere, rijd beschut door de beboste gebieden, vang wind langs het water en pak ook een toeristisch (maar o zo pittoresk) stukje Harderwijk mee. Dit is een paar uur lang genieten aan één stuk.

Dit kun je onderweg verwachten

Het stuk van de Veluwe waar je doorheen rijdt is soms glooiend en heuvelachtig (voor Nederlandse maatstaven). Het landschap op deze route is afwisselend open en uitgestrekt en wat dichter bebost. Rijd dus niet té hard op deze route. De helft tot driekwart van deze route bestaat uit fietspad. Je kunt ‘m goed rijden met maximaal 4 man.


Je startpunt

Deze route starten wij op de Looweg in het westen van dorp ‘t Loo (gemeente Oldebroek). Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.