Geplaatst door Team RFR op maandag 24 juni

Deze week een gastblog van de racefietsliefhebbers bij Acelera. Bekenden van de omgeving van Radio Kootwijk en gesoigneerd op de fiets zitten.

Radio Kootwijk, een icoon in het heuvelachtige Veluwse landschap. Radio Kootwijk werd gebruikt om met de destijds vele Nederlandse Koloniën te communiceren. Nu is het echter een van de populairste wielren gebieden van Nederland. Wij weten wel waarom: bijna geen enkele stukje natuur in Nederland kent zoveel afwisseling als de omgeving rondom Radio Kootwijk. Heuvels, heide, dijken, rivieren, bossen, zandvlakte, kanalen en weilanden: je vindt het er allemaal. Ben je nieuw in dit gebied of wil je graag eens van je gebruikelijke rondje afwijken? Lees dan snel deze blog waarin wij je de 5 mooiste routes in de omgeving van Radio Kootwijk laten zien. Wij hebben verschillende soorten routes gecreëerd zodat iedere type wielrenner er wat aan heeft!

Acelera.cc

Ontmoet Acelera, opgericht door experts en gemaakt voor liefhebbers. Acelera produceert handgemaakte wielerkleding in het noorden van Italië, aan de voet van de Dolomieten. Bij de ontwikkeling van onze producten staat een strak design, goede kwaliteit en een hoog comfort centraal.

Omdat wij net zoals racefietsroutes.nl het liefst zelf op de fiets zitten, hebben wij enkele mooie routes voor jullie ontwikkeld!

GL%20047%2080km%2002

Wij begrijpen als geen ander dat het uitproberen van nieuwe routes niet altijd even prettig is. Net de verkeerde afslag of toch een bordje gemist, het overkomt ons allemaal. En hoewel af en toe even afstappen om te navigeren natuurlijk geen ramp is, leidt het constant zoeken naar de juiste route enorm af van het wielren plezier. Om deze zorg weg te nemen heeft Acelera de vijf mooiste routes rond Radio Kootwijk geselecteerd. Upload hem in je navigatie en geniet van al het moois dat onze sport te bieden heeft!

Voor het eerst bij Racefietsroutes.nl en gratis een keer uitproberen? Lees meer over ons, meld je aan en download gratis een route.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Als eerste op de hoogte van de nieuwste routes, de nieuwe mogelijkheden van de site en leukste voordelen? Schrijf je in voor de nieuwsupdates van de ploegleiders van Racefietsroutes.nl!

Deel dit artikel via:

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.