Hoenderlogisch mooi

Zei iemand genieten?

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance80 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Fietsen rondom Kootwijk is alsof je je in een korte tijd in verschillende werelden bevindt. Bijna geen enkel stukje natuur in Nederland kent namelijk zoveel afwisseling als de omgeving rondom het populaire Radio Kootwijk. Heuvels, Heide, bossen, zandvlaktes, en weilanden, je vindt het hier allemaal. Deze route neemt je in 80 kilometer mee langs de vele mooie plekjes die hier te vinden zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is deze route downloaden en op de fiets springen. Deze route is gemaakt door Acelera en met jullie gedeeld.

Dit kun je onderweg verwachten

De route start in het centrum van Kootwijk vanuit hier rij je vrijwel meteen het dorp uit. Een route door de mooie bosrijke omgeving binnen de boswachterij Ugchelen en Hoenderloo. Hier kom je over mooie smalle verharde paden die je midden door het bos leiden.

Wanneer je na een tiental kilometers het bos weer uitkomt vervolgt de route zich door de landelijke omgeving van Otterloo, Wekerom, Kootwijkerbroek, Voorthuizen en Stroe. Hierna rij je door Garderen waarna je in zuidelijke richting nog acht kilometer tussen de weilanden door rijdt, dit brengt je vervolgens bij het eindpunt van de route.

Je startlocatie

De route start in Kootwijk De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten langs de route zoals Hoenderloo, Kootwijkerbroek of Garderen. Je kunt er ook voor kiezen om naar de route toe te rijden vanuit Barneveld, Apeldoorn of Beekbergen. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.