Door het Groenlo

Mooie streken in Gelderland

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance90 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

In deze route in Gelderland kan je optimaal tot rust komen. Je komt tijdens deze route amper door kleine dorpjes, grote steden zijn in deze route uitgesloten. Door het open landschap in combinatie met de bossen is deze route uitermate geschikt om jezelf weer op te laden voor een nieuwe werkweek, je aankomende deadlines of de drukke feestdagen.

Dit kun je onderweg verwachten

De eerste kilometers rijden we in een oostelijke richting naar Lochem. Eenmaal Lochem gepasseerd rijden we in een Zuidwestelijke richting naar Groenlo. Onderweg kom je nagenoeg geen dorpen of steden tegen. Het omliggende gebied is heel erg open, je kan hierdoor uitstekend genieten van het prachtige landschap. Vanuit Groenlo is het enkele kilometers richting Lichtenvoorde. Als we Lichtenvoorde hebben gepasseerd, dan zijn we halverwege de route. Vanuit Lichtenvoorde is het nagenoeg één lange weg terug richting Eefde. In tegenstelling tot de eerste helft, rijd je op de terugweg wel door één of meerdere dorpen, zoals Mariënvelde. Daarnaast is je omgeving uitgebreid van een open naar een open en bos landschap.

Je startlocatie

De route start vanuit Eefde, dicht bij het Eefse Beek. Uiteraard is het ook vanuit elk ander punt in in de buurt van Eefde op te pakken. De route kun je ook vanuit punten opstarten, zoals Zutphen of Warnsveld en elke andere plek in de buurt van de route. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.