Route du Kootwijk

Fietspaden route

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance40 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: > 75% van route
Fiets deze route

Een uitdagende route met lange fietspaden die je gedurende 40 kilometer meenemen rond de omgeving van Radio Kootwijk. Het kan even zwaar worden door de valsplatjes die je tegenkomt gedurende de route, maar de mooie omgeving gaat je genoeg afleiding bieden om even niet aan de verzuring in de benen te denken. Deze route biedt jou voldoende uitdaging in een mooie omgeving, perfect als trainingsrondje! Deze route is gemaakt door Acelera en met jullie gedeeld.

Dit kan je onderweg verwachten

De route start vanaf het busstation in het centrum van Kootwijk met rustige vlakke wegen die na een korte tijd overgaan op een valsplatje. Vervolgens neemt de route je mee over goed aangelegde fietspaden in een mooie bosrijke omgeving. Deze paden leiden je al langs de eerste gebouwen die in de herkenbare art-deco stijl, waar we Radio Kootwijk natuurlijk ook van kennen, zijn gebouwd. Na ongeveer zes kilometer rustig door de bossen gefietst te hebben kom je langs de top highlight van deze route, Radio Kootwijk. Doe vooral even rustig aan en bewonder dit mooie uitzicht of stap even af en neem een leuke foto voordat je weer doorgaat.

Na deze highlight vervolgt de route zich over meer verharde fietspaden. Deze paden nemen je mee door de mooie natuur van de Veluwe. Waarna de weg zich vervolgt over fietspaden langs de nabijgelegen N-weg richting Apeldoorn. Deze weg volg je voor ongeveer 10 kilometer waarna je afslaat om een mooie weg op te gaan die tussen de weilanden doorgaat richting Stroe. Als je voorbij Stroe bent volg je de laatste kilometers terug naar het busstation in Kootwijk.

Je startlocatie

De route start in Kootwijk De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten langs de route zoals Hoenderloo, Stroe of Harskamp. Je kunt er ook voor kiezen om naar de route toe te rijden vanuit Barneveld, Voorthuizen of Beekbergen. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.