Stoom afblazen

Op het juiste spoor

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance51 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Apeldoorn ademt natuurlijk fietsen en Veluwe. Het is dan ook meteen mooi als je vanuit het zuiden van Apeldoorn vertrekt voor een rondje in de richting van Arnhem. Klassieke namen, klassieke wegen, klassieke schoonheid.

Dit kun je onderweg verwachten 

De route begint aan de zuidkant van Apeldoorn en brengt je via Beekbergen op de route richting Loenen. Op deze wegen is de kans het grootst dat je stoomtrein weet te spotten. Na Loenen slingeren we over de Veluwe in de richting van de het vliegveld Terlet. Op een mooie dagen hangen er veel zweefvliegtuigen boven je hoofd. We steken de rijksweg (veilig) over en draaien de koers weer richting het noorden. Hoog-Baarlo en Hoenderloo liggen op de weg naar de laatste slinger over boswachterij Ugchelen.

Je startlocatie

De route start aan de zuidkant van Apeldoorn, Ugchelen. Natuurlijk kun je overal langs de route de navigatie opstarten. Denk daarbij aan Beekbergen, Loenen, Hoenderloo, Hoog-Baarlo of bij het vliegveld Terlet. Je kunt er ook voor kiezen om naar de route toe te rijden vanuit bijvoorbeeld Laag-Soeren, Velp, Arnhem, Kootwijk of zelfs Twello. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.