Wie Doetinchem je iets?

De Achterhoeksche vlag wappert

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance60 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Deze route is oorspronkelijk door ons ontwikkeld voor het rondje Wielercafés van 2021 en verbindt het wielercafé Parijs is nog ver in Doetinchem met Berc Bike in Zeddam. De route is met 60 kilometer uitermate geschikt voor een zomeravond rondje of gewoon lekker tussendoor. De meestal rustigere 60 wegen zijn ook geschikt voor verschillende type trainingen.

Dit kun je onderweg verwachten 

De route vertrekt vanaf het wielercafé in Doetinchem en we rijden met de klok mee. We rijden in noordelijke richting de stad uit langs de Kruisbergsche Bossen. Daarna buigen we in oostelijke richting af. We passeren hier wel een aantal N-wegen, de belangrijkste verbindingswegen hier in de Achterhoek. Via Gaanderen en Terborg koersen we rustig in de richting van Zeddam. In Zeddam passeer je het wielercafé Berc Bike. Na Zeddam klimmen we door het Bergher Bos naar een hoogte van wel 60 meter. Hier in de buurt is deze klim al goed aan te zien komen. We dalen richting Didam, maar vlak daarvoor slaan we rechtsaf om met een boog om Wehl heen te rijden. Via de westkant kom je Doetinchem weer binnen.

Je startlocatie

De route start bij het wielercafé Parijs is nog Ver. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten langs de route zoals Wehl, Zeddam, Gaanderen of Terborg. Je kunt er ook voor kiezen om naar de route toe te rijden vanuit Didam, Zevenaar, Zelhem of zelfs Hengelo (Gld.). Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.