Van Nuldernauw naar Wolderwijd

Drie provincie route

  • icon-locationFlevoland, Gelderland, Utrecht
  • icon-distance60 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Niet alle routes zijn geschikt om met een veel mensen te rijden, of heel hard. Dit is er zo één. Heerlijk om hier rustig te genieten van het moois wat deze drie provincies samenbrengt. Deze route is ons aangeleverd door Luke.

Dit kun je onderweg verwachten

De route begeleiding start op Station Amersfoort Vathorst. Langs Nijkerk rijden we over de Nijkerkerbrug naar Flevoland. Daar gaan we over het fietspad richting Zeewolde langs het Nuldernauw. Na Zeewolde is het een grote boog om het Wolderwijd, de brug over naar Harderwijk. In Harderwijk is het opletten – zoals altijd – op ander verkeer, zeker bij de rotondes. Richting het zuiden rijden we langs Strand Horst. Erg populair om te recreëren op een mooie dag. Zodra we in de buurt van Nijkerk zijn, zijn we bijna aan het einde van onze route. 


Je startlocatie

De route start in de wijk Vathorst, maar kan overal in Amersfoort opgepakt worden. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg of bijvoorbeeld Harderwijk. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen. 


Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.