Noord-Gelderse tocht

50 tinten groen

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance48 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Toe aan je wekelijkse dosis 50 tinten groen? Deze route door het noordelijke deel van de Veluwe zal je goed doen! In twee uur tijd fiets je een lekker stuk door het bos en langs de daar gelegen steden (mocht je over een scherp eikeltje rijden, grrrr). Vooral voor beginners is het fijn (en aan te raden) niet gelijk tot het gaatje te gaan met een trip van 4 uur. Ben je wel toe aan meer? Een versie van 66 kilometer is er ook!

Dit kun je onderweg verwachten

Heb jij even geluk! Deze route is geschikt voor hardrijden én om eropuit te gaan met een volledig peloton. Tussen de helft en driekwart van je tocht bestaat uit fietspad, dus wees wel alert op ander fietsverkeer. In het bos kan het in de herfst soms glad zijn op de weg door de blaadjes. Maar dat kun jij wel aan; je bent niet met de trein ;)


Je startlocatie

Deze route starten wij op de Vierschotenweg in het oosten van dorp ‘t Loo (gemeente Oldebroek). Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.