Zuid-Willemsvaart koers

Van Middelrode naar Nistelrode

  • icon-locationNoord-Brabant
  • icon-distance70 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Brabant heeft ook van die mooie streken. Zeker ten oosten van ’s-Hertogenbosch is het prachtig fietsen. Een zeer geschikte ronde om verschillende soorten trainingen uit te proberen. Echter, ook zeer geschikt om gewoon lekker te fietsen!

Dit kun je onderweg verwachten 

De route start aan de zuidkant van de Zuid-Willemsvaart net boven Schijndel. Langs deze vaart rijden we richting van Den Bosch. Als we daar aankomen steken we de vaart en het Maximakanaal over en rijden we over een aantal mooie wegen rondom Vinkel. Halverwege koers komen we langs als Loosbroek en doen we bijna Nistelrode aan. Tijd voor stop? Rijd dat lekker even Nistelrode in. We draaien daarna zuidelijk richting Vorstenbosch en komen via Beugt weer bij de Zuid-Willemsvaart onder Heeswijk-Dinther. We pakken de vaart nog even aan de noord en zuidkant mee alvorens we weer terug zijn in Schijndel.

Je startlocatie

De route start in de buurt van Schijndel. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Nistelrode, Heeswijk-Dinter, ’s-Hertogenbosch of Veghel. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.