Loonse & Drunense Duinen

Het vierkantje van Brabant

  • icon-locationNoord-Brabant
  • icon-distance57 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Fiets je eigenlijk wel een rondje? Of moeten we met een knipoog zeggen dat je een vierkant of rechthoek fietst? Wat voorop staat is dat je in deze route kan genieten van het prachtige Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Je fiets volledig langs dit natuurgebied. Voor de echte natuurliefhebbers is deze route een absolute route voor de bucketlist of to do list.

Dit kun je onderweg verwachten 

Je vertrekt vanuit Tilburg. Daar fiets je in oostelijke richting naar Cromvoirt. Vervolgens fiets je richting het noorden. Je fietst net zo lang totdat je bij de Maas bent uitgekomen. Daar vervolg je de route in westelijke richting via Heusden naar Capelle. Ondertussen kan je genieten van het open uitzicht en het mooie landschap. Deze route bestaat voor een kwart uit fietspad. Hardrijden is vanzelfsprekend mogelijk in deze route. Als je graag in groepen fietst dan is deze route daar niet geschikt voor. We waren de route geëindigd in Capelle. Via Capelle fiets je in een zuidelijke richting naar Loon op Zand. De laatste kilometers zorgen ervoor dat je je eindpunt behaald.


Je startlocatie 

Deze route start in Tilburg. Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen. Het kan zijn dat je, als je het originele startpunt passeert, even opnieuw op ‘Start’ moet klikken.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.