Oisterwijkse Bossen en Vennen

Hier kun je aan wennen

  • icon-locationNoord-Brabant
  • icon-distance56 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Er zijn ontzettend veel natuurgebieden te vinden in Noord-Brabant. Deze route leidt je langs de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Sowieso veel watertjes op deze route te zien, zoals de Beerze en de Essche stroom.

Dit kun je onderweg verwachten 

De eerste paar kilometer steken we rustig dwarsdoor Tilburg heen, lekker inrijden richting Udenhout. Met een warm  gedraaid lijf zetten we koers naar Helvoirt. Vanaf daar draait de route richting het zuiden en zodra we de Essche Stroom over zijn draaien we om de Oisterwijkse Bossen en Vennen heen. Via Lennisheuvel, Spoordonk en Moergestel komen we na 56 kilometer over de finish.


Je startlocatie 

Net buiten de ring, aan de oostkant van Tilburg ligt de La Trappe Brouwerij. Volgens de lokale rijders dé plek om te starten (of juist om te finishen?).  Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen. Het kan zijn dat je, als je het originele startpunt passeert, even opnieuw op ‘Start’ moet klikken.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.