Oost West... Middelbeers!

Een met de natuur

  • icon-locationNoord-Brabant
  • icon-distance60 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

De titel geeft het al weg. Vandaag fietsen we rondom Oost West en Middelbeers. Een route langs de Oirschotssche Heide. En ondanks angstaanjagende namen als de Zwarte Berg en de Kabouterberg, is dit ook een vlakke route door Noord-Brabant.

Dit kun je onderweg verwachten 

We vertrekken vanuit de startlocatie richting Moergestel, alwaar we afbuigen naar het zuiden en tegen de klok in deze route rijden (andersom mag ook!). Na het natuurgebied Annanina’s Rust rijden we om Diessen heen richting de Landschotsche Heide. Deze passeren we richtign het zuidelijkste puntje van de route: Hoogeloon. We volgen de Kleine Beerze richting Oost West en Middelbeers, met aan onze rechterhand de Oirschotsche Heide. Via Landgoed Baest en Haghorst zetten we weer verder koers noordwaarts. We rijden nog langs de Oisterwijkse Bossen en Vennen alvorens we bij de finish aankomen!


Je startlocatie 

Net buiten de ring, aan de oostkant van Tilburg ligt de La Trappe Brouwerij. Volgens de lokale rijders dé plek om te starten (of juist om te finishen?).  Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen. Het kan zijn dat je, als je het originele startpunt passeert, even opnieuw op ‘Start’ moet klikken.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.