Ronde van Sint-Anthonis

Met een stukske peperkoek op zak

  • icon-locationNoord-Brabant
  • icon-distance69 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Van het vliegveld van Volkel naar Boxmeer en via Wanroij weer terug. Een fijne, vooral vlakke route in het oosten van Brabant over zoveel mogelijk de rustigere wegen. Hierdoor is deze route uitermate geschikt voor elke type training of rustige route die jij maar wilt rijden.

Dit kun je onderweg verwachten 

We beginnen deze route net ten oosten van Volkel en rijden tegen de klok in. Aan de zuidkant van de route rijden we om het Sint-Anthonis bos heen naar… ja natuurlijk: Sint-Anthonis. We etten daarna koers naar Oploo en Stevensbeek, wie heeft er niet van gehoord? Langs de Radioplassen rijden we richting Boxmeer. We doen deze bekende wielerplek kort aan voor we weer afbuigen naar het westen richting Wanroij. De weg daarna toe is niet rechttoe rechtaan, maar juist gekozen voor de mooiere wegen die daar verstopt liggen. Na Wanroij rijden we langs de Molenheide, Meerheide en Trentsche Bossen. Helaas zijn een aantal wegen onverhard, dus rijden we er soms met een iets grotere boog omheen. Langs het vliegveld Volkel zijn we weer terug bij het startpunt.

Je startlocatie

De route start in ten oosten van Volkel. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten langs de route, denk hierbij aan Boxmeer, Sint-Anthonis, Wanroij of Oploo. Je kunt ook naar de route toerijden vanuit Uden, Boekel, Haps of zelfs Overloon. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.