Oost Tilburg op zijn best

Welcome tot Tillytown

  • icon-locationNoord-Brabant
  • icon-distance42 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Deze route is perfect om een lekker ‘’stukje’’ te fietsen. Het open uitzicht zorgt ervoor dat je kan genieten van de natuur in het prachtige Noord-Brabant. In de tussentijd kan je wellicht enkele dieren spotten in Beekse Bergen.

Dit kun je onderweg verwachten

Vlak en een open uitzicht kenmerken deze route als geen ander. Deze route bestaat verder voor een kwart tot de helft uit fietspaden.  Deze route is niet geschikt voor hardrijden. Voor de liefhebber die graag in groepen fiets, is deze route goed te fietsen. Hierbij gaat het wel om een groep van maximaal vier personen. Je start de route vanuit Tilburg, aan de rand van het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De eerste kilometers fiets je rechtdoor richting de Leemputten. Daar slag je rechtsaf richting Berkel-Enschot. Met een kleine omweg fiets je verder richting Oisterwijk en Moergestel. Via de Beekse Bergen fiets je lange rechte stukken richting je eindpunt. De laatste kilometers wissel je diverse keren van richting totdat je het eindpunt in Tilburg hebt bereikt.


Je startlocatie

Deze route start bij Tilburg Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen. Het kan zijn dat je, als je het originele startpunt passeert, even opnieuw op ‘Start’ moet klikken.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.