Kanaal recht-zo-die-gaat

Ronde Tilburg Oirschot

  • icon-locationNoord-Brabant
  • icon-distance40 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Een route met van alles wat en dus voor ieder wat wils. Kronkelende wegen langs natuurgebieden en lange rechte stukken voor de snelheid of techniek training. 40 kilometer is een mooie afstand. Voor als je net begint, voor als het een mooie zomeravond is of voor als het slecht weer is en je toch ook niet te lang op de fiets wilt zitten.

Dit kun je onderweg verwachten 

De eerste 3 a 4 km is het nog even inkomen, maar na het oversteken van de N65 kun je er echt voor gaan zitten. We slingeren richting Oisterwijk en daarna rijden we onder de Oisterwijkse Bossen en Vennen door. De weg volgt de Oirschotsebaan richting – hoe kan het ook anders – Oirschot. Voor Oirschot buigen we echter al weer terug naar het westen. We steken het Wilhelminakanaal over en gebruiken haar als onze richtingaanwijzer terug naar Tilburg. Ruim 15 kilometer volgen. Lange rechts, mooie stukken, terug naar huis!


Je startlocatie 

Net buiten de ring, aan de oostkant van Tilburg ligt de La Trappe Brouwerij. Volgens de lokale rijders dé plek om te starten (of juist om te finishen?).  Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen. Het kan zijn dat je, als je het originele startpunt passeert, even opnieuw op ‘Start’ moet klikken. 

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.