Rondje Wilhelminasluis Andel

Waterrijke kilometers

  • icon-locationNoord-Brabant, Gelderland
  • icon-distance32 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Deze route is gemaakt door lokale fietser Wilbert. Hij neemt je mee op een prachtige route rondom de Maas. Deze relatief korte route is geschikt voor elk moment en elke type fietstocht (training – genieten) die jij maar wenst.

Dit kun je onderweg verwachten 

De route vertrekt vanaf de Maasdijk in Wijk en Aalburg en we fietsen deze route tegen de klok in. Na 2 kilometer even aanzetten als we over het Heusdensche Kanaal gaan richting Gelderland. Voor Well slaan we af in noordelijke richting en volgen de loop van de Afgedamde Maas. Nederhemert en Aalst passeren we beide aan de zuidkant. We volgen de Vleugeldijk langs het Esmeer nog voordat we via Poederoijen aankomen bij de Wilhelminasluis. Via dit oude bouwwerk steken we de grens met Noord-Brabant weer over. Uiteraard proberen we weer de loop van de Maas terug te volgen. We komen langs Andel en Veen op de terugweg naar Wijk en Aalburg.

Je startlocatie

De route start in Wijk en Aalburg. Lokale tip van Wilbert is het Cafe D’n Dijk voor of na de route. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten langs de route zoals Andel, Veen, Poederoijen of Aalst. Je kunt er ook voor kiezen om naar de route toe te rijden vanuit Ammerzoden, Heusden, Woudrichem of zelfs Gornichem. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.