Veluwse zomeravond

Ideaal voor de zomeravond!

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance43 km
  • icon-altitudeKlimmetjes
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Met deze route pak je mooi wat hoogtemeters over de Veluwe. Je kunt deze rijden om puur te genieten of je rijdt deze route als trainingsronde. Wat je ook doet… kijk om je heen en geniet van de Veluwe.

Dit kun je onderweg verwachten

De route gaat tegen de klok in. Vanuit de richting Zutphen rijdt je richting de Veluwe. Bij Laag-Soeren begin je te merken dat het terrein iets aan het veranderen is. En de 15 kilometer daarna ben je even niet meer in het “vlakke” Nederland, maar rijd je over geaccidenteerd terrein over de Veluwe. In de vroege ochtend kun je hier nog wild spotten. Via De Steeg en Dieren (geen wild) zetten we weer koers naar Zutphen. Een mooie gelegenheid om nog even flink door te trappen!

Je startlocatie

De route start in de buurt van Zutphen. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Dieren, Laag-Soeren, Eerbeek, Loenen en ga zo maar door. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.