Zuid Noord Zandvoort

Van Noordwijk naar Zuid-Kemmerland

  • icon-locationZuid-Holland, Noord-Holland
  • icon-distance67 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: > 75% van route
Fiets deze route

Een mooi stuk kustlijn in zowel Noord- als Zuid-Holland geeft een schitterende route. Natuurlijk favoriet bij alle fietsers op een mooie zomerdag, maar juist ook op andere dagen is het hier genieten van de duinen, de zee en de zilte lucht.

Dit kun je onderweg verwachten

Deze route begint in het midden? Nou ja, ongeveer. Zandvoort is gekozen als locatie om te beginnen. We zetten eerst koest naar het zuiden richting Noordwijk aan Zee. Afwisselend terrein dat nooit vlak lijkt en daarom zowel op de heen als de terugweg voldoende uitdaging biedt. In Zandvoort pakken we een kopje koffie of lunch. Of we fietsen meteen door naar het noorden. Een fijne ronde door het Nationaal Park Zuid-Kemmerland. Na deze route begrijp je zo goed waarom iedereen aan de kust wil zijn met het mooie weer.

Je startlocatie

De route start op een centraalpunt in Zandvoort, dat maakt de route uitdagend en afwisselend. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten zoals Noordwijk aan Zee. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.