Versnellen op de Dellen

Het fraaie Noord-Veluwse

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance73 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

De Noord-Veluwe en bovenkant van het Kroondomein het Loo, is zeer fraai. Maar dat is bijna alles op deze route. De dijk langs de IJssel hebben we al vaak gereden, maar nooit heb je dezelfde omstandigheden als de rit ervoor. En de route die eindigt met nog flink wat hoogtemeters. Wij zijn fan!

Dit kun je onderweg verwachten

Deze route draait met de klok mee, en dat betekent meteen na 5 kilometer de eerste klim. Zijn je benen al warm? In de afdaling richting Heerde kun je even bijkomen. We gaan op zoek naar de IJssel. Als we die gevonden hebben dalen we af richting Terwolde. Vanuit daar is het koers, zeker met westenwind, richting Vaassen, je merkt hier al dat de weg langzaam omhoog gaat. Via de bossen aan de noordkant van het Kroondomein ’t Loo rijden we langs boswachterij Nunspeet richting het toetje van de dag: De Dellen. Een mooi natuurgebied aan de noordkant van Overijssel. Nog even aanzetten voordat we weer terug zijn.

Je startlocatie

De startlocatie is gekozen aan de noordkant van de route, op een vakantiepark vlak bij Wezep. Je kunt ook op elk ander punt de route oprijden en je navigatie aanzetten. Let wel op dat je misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet laten inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.