Topje van de Veluwe

Een feestje op de fiets

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance66 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Wil je genieten van een glooiend landschap, maar wél kunnen lopen de volgende dag? Deze route is helemaal weggelegd voor jou. Het noordelijke puntje van de Veluwe is uitermate geschikt voor een paar uurtjes peddelen door het woud, langs vennen en door uitgestrekte heides. Maar alleen maar boomknuffelen wordt ‘t ook niet, want er is genoeg variatie met bewoonde gebieden zoals Nunspeet en Epe. Eén ding is een gegeven: je racefiets wordt héél blij van een uitje als deze. 

Dit kun je onderweg verwachten

In het beboste gebied hebben ze goed aan de fietser gedacht. De helft tot driekwart van je route bestaat dan ook uit fietspad. Je kunt er dus goed rijden met een groepje (nodig niet meer dan 3 andere fanatiekelingen uit, anders wordt het wel veel). Omdat je andere fietsers tegenkomt, ook door de bebouwde kom gaat en je niet overal ver kunt kijken, raden wij aan niet te hard te rijden.


Je startlocatie

Deze route starten wij op de Vierschotenweg in het oosten van dorp ‘t Loo (gemeente Oldebroek). Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.