Vechtse Renners

Tikt alle vakjes af

  • icon-locationUtrecht
  • icon-distance54 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Bandjes opgepompt? Check. Fietsbroek? Stomme vraag. Genoeg te drinken? [schudt bidon] Yep. Een fijne route die je een paar uur zoet houdt en zowel frisse polderlucht als leuke views in de mooiste Utrechtse dorpjes geeft? Afgevinkt. Jij bent klaar om te gaan! 

Dit kun je onderweg verwachten 

Zodra je de betonjungle van Utrecht achter je hebt gelaten, is het jouw tijd (of jullie tijd – met een groep kan deze route goed!) om er helemaal vol te gaan. Dwars door de polders banjer je je een weg van en naar de mooiste dorpjes en steden van de provincie Utrecht. 20 kilometer naar Loenen, waar je als nodig even kunt pauzeren. Of niet, want daar start de terugweg naar het zuidoosten ook! Voel je die frisse lucht door je fietsshirt tochten? Da’s rechtstreeks van de recreatieve plassen waar je langskomt (zoals de Vinkeveense en de Loosdrechtse Plassen). Een fijne twee uur trainen met een fijn wegdek, want minder dan 25% van deze route bestaat uit fietspad.


Je startlocatie 

Deze route start en eindigt bij Utrecht Centraal. Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen. Het kan zijn dat je, als je het originele startpunt passeert, even opnieuw op ‘Start’ moet klikken.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.