Amsterdam Brooklyn ride

Rivieren, plassen en kanalen

  • icon-locationNoord-Holland, Utrecht
  • icon-distance69 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Een route door het waterland in de kop van de provincie Utrecht. Vanuit Amsterdam is deze route aangelegd, de ronde zelf is ongeveer 50km.

Dit kun je onderweg verwachten

Vanuit Amsterdam volgen we de weg van de Amstel naar het zuiden, richting Ouderkerk aan de Amstel. We rijden langs de Bullewijk tot aan het punt waar de route zicht splitst. Tegen de klok in zetten we koers verder naar het zuiden. Langs Baambrugge en Loenersloot bijvoorbeeld. In Breukelen pakken we de Vecht op en die volgen we noordwaarts langs Loenen aan de Vecht en Vreeland. Nadat we op een iconische wijze het Amsterdam-Rijnkanaal zijn overgestoken komen we bij Abcoude. Na Abcoude komen we weer op het eerste gedeelte richting Amsterdam terecht, langs de Amstel richting het noorden. 


Je startlocatie

De route start in aan de zuidkant van Amsterdam. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Duivendrecht, Diemen, Weesp, Maarsen of bijvoorbeeld Vinkeveen.. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen. 

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.