Polderploegen Amsterdam Zuidoost

Kickstart van je weekend

  • icon-locationNoord-Holland
  • icon-distance58 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Zuidelijk Noord-Holland biedt een mooi rondje polder van bijna 60 kilometer waarbij je lekker veel langs het water kunt rijden. Uitwaaien langs het IJmeer, trappen langs de Vecht én mee-meanderen met de Winkel en de Gein. En dan moe weer terug naar Mokum. Da’s je zaterdag goed beginnen!

Dit kun je onderweg verwachten

Vlak land, open uitzicht en een ruime driekwart aan weg in plaats van fietspad. Dat is fijn voor als je in een groep rijdt! Hardrijden is niet zo’n strak plan op deze route. Sommige stukken zijn nét te druk (vooral op mooie dagen). Dit is een ideaal rondje voor de recreatieve fietser in Noord-Holland. Je komt langs mooie plekken (denk Muiderslot, Nigtevecht en de Hakkelaarsbrug, die weliswaar een monument is!) en kunt je hart ophalen in het heerlijke polderlandschap. Hou je je ogen open voor de slootjes en korte bochten? Anders kun je waterfietsroute.nl beginnen :)


Je startlocatie

Deze ronde beginnen wij het liefst bij het Oosterpark of bij de P+R Zeeburg. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert. 

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.