Van Ubachsberg tot de Bocholtzerheide

Grensoverschrijdend

  • icon-locationLimburg
  • icon-distance68 km
  • icon-altitudeKlimmetjes
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Zuid-Limburg heeft vele bekende en mooie wegen. Er zijn ook onbekendere wegen. Heb jij van de Ubachsberg gehoord? Wij moesten het even opzoeken! Deze route werd ons aangeboden door Andrego, die de streek goed kent!

Dit kun je onderweg verwachten

De route begint in Hoensbroek en gaat tegen de klok in naar het zuiden. We komen na de Ubachsberg op bekend terrein, maar heb je het ooit deze kant op gefietst? We dalen de Eyserbos af, wie heeft dat ooit gedaan? De Schweiberg is een iconische klim die meer dan de moeite waard is. En uiteraard de klim bij het drielandenpunt vanuit België is fan-tas-tisch! Je moet wel rekenen op drukte boven op het drielandenpunt. Veel mensen komen daar bij elkaar en hebben niet door dat op het punt van de vlaggen een weg ligt. Houd er rekening mee dat men je niet ziet!  We dalen en rijden langzaam weer naar het noorden toe, onder andere over de Bocholtzerheide, een stukje door Duitsland en door naar Heerlen. De finish is in zicht! 


Je startlocatie 

De route start in Hoensbroek. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Bocholtz, Mechelen, Vaals, of bijvoorbeeld Simpelveld. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen. 

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.