Rondom Groesbeek

Vlak, vlak, vlak en dan....

  • icon-locationLimburg, Gelderland
  • icon-distance60 km
  • icon-altitudeKlimmetjes
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Een route in een route in een route. Deze tocht is nét een matroesjka, maar dat vinden we helemaal niet erg. Sterker nog, zo kom je nog ‘ns ergens. Namelijk in het noordelijkste puntje van Limburg en het zuidelijke gebied van Gelderland. Met Nederlandse klimmetjes (hallo Sint Jansberg en de Oude Holleweg!), een prachtig bosgebied en een klein stukje mee-anderen met de Meuse. Omdat je route zo gevarieerd is doe je er goed aan om, als een echt matroesjka-popje, meerdere laagjes te dragen.

Dit kun je onderweg verwachten

Zeg Limburg, zeg klimmen op z’n Hollands. Bij de Sint Jansberg en de Oude Holleweg is het aanpoten met zo’n 10 en een ruime 12 KIP (klim inspanningspercentage). Een extra bidon mee is dus een goed idee. Nog meer goede ideeën: met maximaal 4 man deze route doen en niet te hard fietsen. Je tocht bestaat voor de helft tot driekwart uit fietspad, dus let op de andere tweewielers.


Je startpunt

Deze route starten wij op de Stationsstraat in Molenhoek, vlakbij het Van der Valk-hotel.. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.