Door Bracht en Praal

Stijgen naar nieuwe hoogte

  • icon-locationLimburg, Duitsland
  • icon-distance69 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

In het noorden van Limburg zit je natuurlijk zo in Duitsland of België. Ondanks dat deze route door Brüggen loopt, zitten we toch in Duitsland. We gaan net over de grens de hoogte in en vlak voordat we weer Nederland binnenkomen zijn we weer op Roermonds niveau.

Dit kun je onderweg verwachten 

Deze route vertrekt vanuit Roermond naar het noorden langs Swalmen. Net onder Reuver rijden we naar het oosten, de grens tegemoet. Het eerste plaatsje in Duitsland dat we tegen komen is Bracht. Vanuit Bracht koersen we naar het zuiden. We passeren het plaatsje Brüggen aan de oostkant en vervolgen de weg ongeveer parallel aan de grens zuidwaarts. In de plaatsjes Arsbeck en Birgelen zijn de laatste klimmetjes te vinden voordat we weer richting de grens rijden. Bij Rothenbach komen we Nederland weer in en via Herkenbosch zetten we weer koers naar het beginpunt.

Je startlocatie

De route start in de buurt van Roermond. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Reuver, Herkenbosch, Swalmen of zelfs Vlodrop. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.