Voor ieder wat Wilsum

Half om Halb

  • icon-locationOverijssel, Duitsland
  • icon-distance60 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Het gebied in Duitsland rondom de Ülsener Berg is populair bij fietsers uit Nederland. Niet zo gek als je bedenkt dat je daar je zelf op een prettige manier kunt uitdagen. Sowieso is het gebied rondom Hardenberg natuurlijk prachtig om te fietsen. Genieten en trainen gaan hand in hand.

Dit kun je onderweg verwachten 

We beginnen deze route in Hardenberg. Deze route heeft het figuur van een liggende acht. We beginnen met de klok mee. Na 12km rijd je niemand in de wielen, maar door het plaatsje Wielen. Op het 15km punt kruist de route zichzelf en kom je op de rechterloop van de liggende acht. Rondom het plaatsje Itterbeck is het continu glooiend, op en neer totdat we weer terugkomen op de kruising met onze route. Dat is op het 40 kilometer punt. Je kunt dus besluiten om de rechterloop nog een keer te doen (25km extra). Bij Bruchterveld komen we de grens weer over en via Bergentheim zetten we koers weer in de richting van Hardenberg.

Je startlocatie

De route start in Hardenberg. De route kun je echter ook vanuit andere punten opstarten. Bijvoorbeeld Mariënberg, Bergentheim, Sibculo of Gramsbergen. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.