Route Harlem

Buitenspelen in Haarlem

  • icon-locationNoord-Holland
  • icon-distance86 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Vanuit Amsterdam ligt het Nationaalpark Zuid-Kennemerland binnen het uur fietsen (of iets meer met westenwind). Een prachtig gebied zo aan de kust. Sowieso is het mooi fietsen onder IJmuiden en rondom Haarlem.

Dit kun je onderweg verwachten

Vanuit Amsterdam rijden we om Schiphol heen richting het Noordzeekanaal om dat richting het westen te volgen. Dit kan best een pittig stuk zijn met de wind uit het westen. Vlak voor Ijmuiden zetten we koers naar het Nationaalpark Zuid-Kennemerland. Waar we met de klok mee een rondje maken. Uiteraard nemen we het Kopje van Bloemendaal mee, kijken we naar wat mooie huizen in Aerdenhout, rijden we door Zandvoort (niet tijdens de formule 1), en volgen we de kustlijn weer naar het noorden. De terugweg gaat ten noorden van Haarlem door Spaarndam en Spaarnwoude. Vanaf Zwanenburg zitten we weer op hetzelfde stuk als bij de start, om Schiphol heen.

Je startlocatie

De route start in Amsterdam bij Sportpark De Schinkel. Uiteraard is het ook vanuit elk ander punt in Amsterdam op te pakken. De route kun je ook vanuit punten opstarten, zoals Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal en elke andere plek in de buurt van de route. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.