Rondom het Gooimeer

Ik kan geen Gooi Meer zien

  • icon-locationNoord-Holland, Flevoland
  • icon-distance75 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Soms is een aanrijd route zo mooi, dat je hem heen en terug hetzelfde rijdt. Vanuit Amsterdam een rondje om het Gooimeer is precies zo’n route onderlangs het IJmeer.

Dit kun je onderweg verwachten

De route start in de Rivierenbuurt bij de Amstel en leidt je snel de stad uit via het Diemerpark richting Muiden. In Muiden gaan we de Vecht over en langs de Naardertrekvaart zetten we koers richting de splitsing van deze route: de Hakkelaarsbrug. Langs Almere Haven rijden we eerst langs de noordkant van het Gooimeer. Via Huizen komen we Noord-Holland weer in en rijden we westwaarts door het Gooi. Blaricum, Bussum en Naarden passeren we onderweg naar Muiden. Vanuit Muiden is de weg herkenbaar van de heenweg.


Je startlocatie

De route start in de Rieverenbuurt, maar kan overal in Amsterdam opgepakt worden. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Laren, Weesp, Almere of bijvoorbeeld Hilversum. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.