Rondje Nieuwkoopse Plassen

Met een Ringvaart!

  • icon-locationZuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht
  • icon-distance100 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

In deze route waarin we door Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht rijden, staat het water centraal. Vanaf het begin van de route, tot het einde van de route kom je non stop water tegen. We adviseren je nog net niet om een zwembroek en een handdoek mee te nemen voor een verfrissende duik. Laten we vooral trots zijn op dit typische Hollandse landschap.

Dit kun je onderweg verwachten

Vanuit de startlocatie staat het water centraal. Via de Ringvaart, Amstel, Amstel-Drechtkanaal en de Kromme Mijdrecht komen we uit bij het Woerdense Verlaat. Daar rijden we een grote ronde van circa dertig kilometer om de Nieuwkoopse Plassen, het water blijft centraal staan! Op de terugweg rijden we via Abcoude en Weesp langs, wederom, diverse wateren.

Je startlocatie

De route start vanuit de Ringvaart in Amsterdam. Uiteraard is het ook vanuit elk ander punt in de buurt van de Gageldijk op te pakken. De route kun je ook vanuit punten opstarten, zoals Duivendrecht of Diemen en elke andere plek in de buurt van de route. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.