Rondje Tilburg-Oirschot

Pintje pakken?

  • icon-locationNoord-Brabant
  • icon-distance60 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Het is hopen op een goede westenwind tijdens deze mooie route net onder Tilburg. De ruim 6 kilometer langs het Willeminakanaal onder Oirschot door wordt met een oostenwind best een uitdaging…. Of een extra goede training.

Dit kun je onderweg verwachten 

Na een stukje inrijden aan de onderkant van Tilburg, rijden we via Goirle richting het zuiden naar Hilvarenbeek en Esbeek. Daar beginnen 25 snelle of lange kilometers richting Oirschot, afhankelijk van de wind! We doen Diessen aan. Kruizen de Reusel en na Oirschot maken we een noord zuid slinger langs de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Via weer de Reusel en Moergestel bereiken we de finish bij de La Trappe Brouwerij.


Je startlocatie 

Net buiten de ring, aan de oostkant van Tilburg ligt de La Trappe Brouwerij. Volgens de lokale rijders dé plek om te starten (of juist om te finishen?).  Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen. Het kan zijn dat je, als je het originele startpunt passeert, even opnieuw op ‘Start’ moet klikken.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.