Rondje Noord-West Utrecht

Van Utrecht richting Amstelveen

  • icon-locationNoord-Holland, Utrecht
  • icon-distance97 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Trek een middagje uit voor deze kleine honderd kilometer die je van Utrecht tot Noord-Holland brengt, alsof je het Amsterdam-Rijnkanaal zelf bent! Terwijl fijne rechte stukken en kronkelende wegen zich afwisselen, kom je langs de pittoreske dorpen en steden langs de Loosdrechtse plassen. Denk Loenen aan de Vecht, Vreeland en Nigtevecht. Wat is Nederland eigenlijk mooi, he?

Dit kun je onderweg verwachten 

Beginnen bij Utrecht Centraal betekent dat je eerst door het meestal drukke ‘Utreg’ moet. Eenmaal ontsnapt aan het stedelijke gebied, wisselen akkerland en open gebieden zich af met prachtige dorpjes. De wegen zijn er geschikt voor je dunne bandjes, maar let wel op het verkeer.


Je startlocatie 

Deze route start en eindigt bij Utrecht Centraal. Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen. Het kan zijn dat je, als je het originele startpunt passeert, even opnieuw op ‘Start’ moet klikken.  

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.