Monforza!

Utrecht West op zijn best

  • icon-locationUtrecht
  • icon-distance60 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Een ronde aan de westkant van de stad Utrecht. Je hoeft geen tempobeul te zijn om te genieten van deze ronde, maar je kunt er als tempobeul wel op stukken lekker door rijden. De wind is altijd een factor in deze ronde. En met de grootste kans in Nederland op Noord of West aan wind… kun je je lol op!

Dit kun je onderweg verwachten

Vanuit hartje centrum Utrecht rijden we richting Vleuten. Rustig aan nog, wellicht met een beetje tegenwind. We buigen westwaarts af richting Woerden. Vanaf Woerden zetten we de koers richting het zuiden richting de Lek. Nog even wat gas terugnemen bij Montfoort, maar daarna weer lekker krom over het stuur richting de dijk. Langs de Lek rijden we over bekend terrein, langs het water. Met een bocht gaan we om IJsselstein en Nieuwegein noordelijk weer richting Utrecht.

Je startlocatie

De route start in bij het centraal station van Utrecht in de buurt. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Woerden, Oudewater, Houten of Vianen. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.