Den Treekse Trappers

Vliegen over de startbaan

  • icon-locationUtrecht
  • icon-distance53 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Deze route brengt je van roerig Utrecht naar een knap stukje natuur in de provincie. De Ridderoordsche bossen, de Lage Vuursche, de Soester Duinen en het landgoed Den Treek Henschoten. Ongeacht het jaargetijde vind je hier een prachtig natuurtafereel van flora en fauna. Maar jou gaat ’t natuurlijk om de wegen, niet? Al zeggen we ’t zelf: die zijn nét zo mooi als de omgeving!

Dit kun je onderweg verwachten 

De route brengt je door Tuindorp langs Fort Blauwkapel, waar je over een fijn wegdek je weg richting de Ridderoordsche Bossen en De Lage Vuursche maakt. Hier krijg je een V-bocht, dus kijk uit als de weg glad is! De route vervolgt zich langs Den Dolder, vliegbasis Soesterberg en langs de Soester Duinen. In dit gedeelte van je route is het landschap zo’n 10 kilometer lang iets glooiend, wat je tocht alleen maar mooier maakt. Bij Zeist vermijden we het stadse gedeelte door de route door het Zeisterbos en Slot Zeist te laten lopen. Daarna rijd je langs Bunnik en Fort Rijnauwen een mooi gedeelte van Utrecht in (waaronder het Wilhelminapark), pak je nog een stukje van de singel mee en eindig je voldaan bij het Griftpark.  


Je startlocatie 

Deze route start en eindigt bij de Eykmanlaan in Utrecht, ten noorden van het Griftpark. Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen. Het kan zijn dat je, als je het originele startpunt passeert, even opnieuw op ‘Start’ moet klikken.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.