Banjeren door de polder

Met een zachte landing op Soesterberg

  • icon-locationUtrecht
  • icon-distance65 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

De dubbele lijnen langs de Eem vallen meteen op bij deze route. Waar de wind ook vandaan waait, vandaag voel je hem van alle kanten. Een route met uitdaging voor iedereen. Deze is ons aangeboden door Martijn Hendriks, bekend van (o.a.) de Podcast Tweewielers.

Dit kun je onderweg verwachten

De startpunt van de routeomschrijving is bij het Kasteel Drakensteyn. We vertrekken in noordelijke richting, aan de westkant langs Baarn, richting Eemnes. Daar gaan we meteen duidelijk merken uit welke hoek de wind waait vandaag! De Eem leer je vandaag goed kennen, eerst zuidwaarts aan de westkant, dan noordwaarts aan de oostkant. Onderlangs Bunschoten-Spakenburg zetten we koers naar het Soest. We steken uiteraard de Eem nog een keer over! Onder Soest rijden we richting Den Dolder over het Vliegveld Soesterberg. Een must om een keer te doen!

Je startlocatie

De gpx van de route start in Lage Vuursche in de buurt van Soest. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals bijvoorbeeld Baarn, Eemnes, Bunschoten-Spakenburg of Soesterberg. Iets verder van de route af, maar nog steeds goed te doen als startpunt is bijvoorbeeld Zeist of Amersfoort. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.