Met je Broek in het Waterland

Met deze kun je tempo maken

  • icon-locationNoord-Holland
  • icon-distance50 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

“Een waterroute Noord” – hoor je ze wel eens zeggen in Amsterdam. Dit is zo’n route die ze dan bedoelen! En precies zo’n route waar je ook op een mooie zomeravond veel wielrenners tegenkomt. Met die drukte moeten we uiteraard een beetje rekening houden met elkaar… maar och wat is het hier mooi.


Dit kun je onderweg verwachten

De route brengt je van Amsterdam naar Monnickendam, een mooi stuk langs het IJmeer dat vies tegenvalt als de wind vol op kop staat. Aan de andere kant, de training is dan wel echt begonnen! 

Op de terugweg kom je inderdaad met je broek in het water, althans, je komt door Broek in Waterland! Waarna je afzakt richting Schellingswoude en weer terug bent in Amsterdam.


Je startlocatie

Deze route starten wij bij de Oetewalerbrug op de Ringdijk. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.