Lekker over de Heuvelrug

Al het moois van de provincie Utrecht

  • icon-locationUtrecht
  • icon-distance98 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

De Provincie Utrecht is prachtig, met als hoogtepunt (of hoogste punt) het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Deze tocht is echter zoveel meer. Langs het water, door het bos. Het is genieten hier!

Dit kun je onderweg verwachten

We rijden vanuit de Gageldijk in Utrecht via Den Dolder en Soesterberg door Den Treek Henschoten, één van de prachtige bossen in Utrecht. Enkele kilometers verder rijden we door het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Daar kan je genieten van de natuur en de velen dieren. Na enkele bossen rijden we ook langs diverse wateren, zoals de Nederrijn en de Lek. Via Houten rijden we in een Noordelijke richting naar het eindpunt.

Je startlocatie

De route start vanuit de Gageldijk in Utrecht. Uiteraard is het ook vanuit elk ander punt in de buurt van de Gageldijk op te pakken. De route kun je ook vanuit punten opstarten, zoals Groenekan of De Bilt en elke andere plek in de buurt van de route. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.