Laren en Omstreken

Gelderlandhuizen route

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance60 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Gelderland levert je mooie huizen. Op deze, vrijwel vlakke, route kijk je je ogen uit als het gaat om de prachtige bouwwerken die ze hier soms hebben neergezet. Daarnaast is ruimte, de velden, de beekjes, kortom het landschap, adembenemend. Een route geschikt voor elke vorm van training.

Dit kun je onderweg verwachten

We beginnen op het Twentekanaal. Nou ja, op de sluis over het Twentekanaal en fietsen deze route met de klok mee. We zetten koers naar het noorden in de richting van Overijssel. Vlak voor de provinciegrens komen we door het buurtschap Kring van Dorth, alleen al vanwege de naam de moeite waard om door heen te rijden! We volgen de provinciegrens naar het oosten tot we via de Wippert bij Markelosebroek aan komen. Vanuit daar is het zuidwaarts op kastelen jacht. We proberen een glimp op te vangen van Huis Verwolde en Kasteel Ampen. Onder Laren door, maar bovenlangs Lochem volgen we het Twentekanaal weer richting het westen tot we weer bij het startpunt zijn aangekomen.

Je startlocatie

De route start in de buurt van Eefde bij het Twentekanaal. De route kun je echter ook vanuit andere punten opstarten. Bijvoorbeeld Lochem, Laren of Zutphen. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.