Langs de Rotte

Reis langs Berkel en Rodenrijs

  • icon-locationZuid-Holland
  • icon-distance72 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Een slinger langs de Rotte is misschien wel het hoogtepunt van deze route, maar wat te denken van het mooie landschap? We rijden dan wel langs het randje van het Groene Hart en er niet doorheen, maar ook hier verras je je over het mooie Zuid-Holland.

Dit kun je onderweg verwachten 

De route begint in Den Haag (niet achter de duinen) en gaat tegen de klok in. Via Rijswijk, Delft en Delfgauw rijden we naar het zuiden in de richting van Zestienhoven (Rotterdam The Hague Airport moeten we zeggen!). Tijd om een vliegtuig te spotten? Na het vliegveld gaan we richting de Rotte, die we 14 kilometer volgen. Eerst langs de westkant, daarna aan de oostoever richting het noorden. Via Zoetermeer zetten we de koers voort richting Den Haag, maar voordat we er zijn maken we nog een rondje om de Vogelplas Starrevaart. Via Huis ten Bosch komen we weer terug bij het Centraal Station in Den Haag.

Je startlocatie

De route start in de buurt van het Centraal Station van Den Haag. De route kun je ook vanuit andere punten opstarten, zoals Rotterdam, Leidschendam, Nootdorp, Bleiswijk, Bergschenhoek of Zevenhuizen. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.