Het Kamperlijntje

Kort en krachtig

  • icon-locationOverijssel
  • icon-distance29 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Rivieren trekken altijd fietsers aan, zo ook de IJssel. Tussen Kampen en Zwolle is er in het verleden veel strijd geweest en strijden kun je ook op deze route (deels) langs de IJssel. Geschikt voor kortere trainingen. Deze route is geupload door Wilco.

Dit kun je onderweg verwachten 

De route begint aan de noordkant van de IJssel in de buurt van Kampen en zet koers naar Zwolle. We pakken niet de bekende IJsseldijk, die is op vrije (en mooie) dagen vrij druk met recreatief verkeer. Daarom rijden we langs de N-weg, een stukje door ’s-Heerenbroek, en over de snelste wegen in Zwolle. We steken de (oude) IJsselbrug over en rijden terug over de Zalkerdijk. Ook deze kan wat drukker zijn, maar is breed genoeg voor al het verkeer. Na De Zande steken we de N-weg over en rijden een stuk over een breed fietspad waarbij we langs de nieuwe Reevesluis komen. Voor je het weet, zijn we weer terug in Kampen en steken nog een keer de IJssel over.

Je startlocatie

De route start in de buurt van Kampen. Vanuit aangelegen plaatsen kun je deze route ook opstarten, zoals Zalk, Zwolle, Hattem of bijvoorbeeld Wezep. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen. 

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.