Hart van Brabant

Hier gaat het licht niet uit

  • icon-locationNoord-Brabant
  • icon-distance81 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

De oostkant van Tilburg in Noord-Brabant is toch echt de mooiste kant voor de racefietser. Ook op deze route ga je weer de afwisseling tegenkomen van fietspaden, door en langs het bos, brede wegen op open stukken en mooie dorpjes. Deze route kenmerkt zich door lange rechte stukken waarbij je goed kunt trainen op techniek en/of snelheid.

Dit kun je onderweg verwachten 

De eerste paar kilometer steken we door Tilburg heen om aan de Noordoost kant te beginnen, vlak langs het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Na Udenhout, Haaren en Oisterwijk zetten we definitief koers richting het Zuiden. We komen vlak langs Oirschot, langs landgoed Baest, en beginnen na Middelbeers en Westelbeers weer aan de terugweg richting het noorden. We kruizen Annanina’s Rust, een natuurgebied vlakbij Hilvarenbeek vlak voordat we bij het eindpunt zijn.


Je startlocatie 

Net buiten de ring, aan de oostkant van Tilburg ligt de La Trappe Brouwerij. Volgens de lokale rijders dé plek om te starten (of juist om te finishen?).  Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen. Het kan zijn dat je, als je het originele startpunt passeert, even opnieuw op ‘Start’ moet klikken.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.