Hallo hier Radio Kootwijk

Koers Ede-Bos-Ede

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance54 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: > 75% van route
Fiets deze route

Lange fietspaden, dwars door de natuur nodigen uit tot een fijne trainen. De boswachterijen van Kootwijk en Ugchelen liggen er in elk jaargetijden prachtig bij voor een tochtje met de fiets. Deze, vanuit Ede, is kort en krachtig en brengt je langs Radio Kootwijk. Deze route is gemaakt door Marcel uit Ede en met jullie gedeeld.

Dit kun je onderweg verwachten 

De route vertrekt vanaf het station Ede-Wageningen en leidt je via het noorden de stad uit. Het Edese bos in. Bij de driesprong splitst de route zich tussen de heen- en terugweg. We rijden de route met de klok mee en zetten koers naar de Boswachterij Kootwijk. Lange rechte wegen dwars door de bossen liggen voor ons. De paden door de bossen kunnen soms wat druk zijn. Houd rekening met het andere verkeer. Stop even bij Radio Kootwijk voor een leuke foto en rijd dan door richting het zuiden, richting Hoenderloo. Vanuit Hoenderloo volgen we de Apeldoornseweg terug naar Ede.

Je startlocatie

De route start in Ede. Het startpunt ligt bij het treinstation. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten langs de route zoals Hoenderloo of Harskamp. Je kunt er ook voor kiezen om naar de route toe te rijden vanuit Wageningen, Apeldoorn, Lunteren, Stroe of Beekbergen. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.