Door het Groene Hart

Zuid-Holland op z’n mooist

  • icon-locationZuid-Holland
  • icon-distance80 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: > 75% van route
Fiets deze route

Het is in Zuid-Holland echt niet zo lastig om de dichtbevolkte gebieden in te ruilen voor meer rust en natuur. Het Groene Hart is zo’n voorbeeld. Met deze route zul je je nog verbazen over de ruimte die er is in Zuid-Holland. En als die berg er nog komt in Zoetermeer, wordt dit natuurlijk helemaal genieten!

Dit kun je onderweg verwachten

Naar het noorden vanuit de stad Rotterdam betekent dat we langs het vliegveld Zestienhoven komen. Rotterdam-The Hague Airport moeten we zeggen. Vanuit daar snel richting Delfgauw. Na Delfgauw rijden we door zo min mogelijk dorpen en steden. We komen langs Pijnacker, Nootdorp en rijden om Zoetermeer heen. Stompwijk en Hazerswoude-Dorp zijn je beste mogelijkheden voor een kopje koffie met appeltaart onderweg. Na iets meer dan 41 kilometer keren we om richting het zuiden. De Rotte is een van de mooiste stukken koers op de terugweg. En dat betekent ook dat we alweer bijna terug zijn in Kralingen.

Je startlocatie

De route start vanuit Kralingen in Rotterdam. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Delft, Pijnacker, Zoetermeer, Waddinxveen en ga zo maar door. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.