Maastocht

Naar de hoek van Holland

  • icon-locationZuid-Holland
  • icon-distance79 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Van Den Haag naar de Maas fietsen - sommigen zullen je voor gek verklaren. Maar wat kan jou ‘t? Je racefietshart gaat harder kloppen bij het zien van mooie Maastocht als deze! De route van een minder dan drie uur brengt je via de duinen naar de Hoek van Holland om zo 15 kilometer Maaskade mee te pakken. We duimen dat je wind-mee hebt!

Dit kun je onderweg verwachten 

De route is grotendeels vlak en open; hoe kan ‘t ook anders. Je kunt deze route dan ook fietsen met een man of vier. Je kunt lekker trappen op de rechte stukken langs de Maas, maar écht fanatiek hardrijden raden wij niet aan. Tussen de 50 en 75% van de route bestaat uit fietspad. Je komt dus andere sportievelingen (en valsspelers op een e-bike) tegen op de weg!


Je startlocatie 

Deze route start op de Carnegielaan in Den Haag. Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.